1 Ekim 2012 Pazartesi

KIZIMIN KAMERASINDAN KARELER


 Kızım çok meraklı resim çekmeye. Önüne gelen her şeyin resmini çekiyor. Bunlarda seçtiğim resimlerden birkaçı .Özellikle de pamuğunu özlediğinden dolayı kendinden sonra ilk onun resmini koymamı istedi. Pamuk mu ? Pamuk onun tavşan'ıydı. Galiba arkadaşlarınıda özledi. Örümcek  adamsa bizim tatlış oğlumuz.










5 yorum:

  1. öncelikle maşallah diyorum nazar değmesin :) örümcek adamı bbi yerden tanıyorum galiba :)) yerim ben onu ya çok özledim tık tık kapı çalışlarını pamuk nerde şimdi çokda tatlıymış bembeyaz bizde kuş aldık yağmura cik cik evde.
    ya çok büyümüşler resimlere baktıkça özellikle melek sanki genç kız olmuş ya maşalah allah nazarlardan saklasın

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ediyorum canım benim. O örümcek adam şimdi çok fena. Bir çene bir çene buraya geleli çok olmadı ama neredeyse herkes tanıyor. Meleğin öğretmeni bile ADAMIM diye seviyor.
    Tavşanda buradaki bir piknik alanına gitti. Evde biraz zor oluyordu.
    Yağmur'umun cik cik'ini severiz artık.

    YanıtlaSil
  3. ayyy bi açdım bloğunu karşımızda melek,nevin çok özlemiş meleği,alide efe diye sayıklıyor hep:) resimlerde de ne mutlu çıkmışlar beraberce...hayrola pamuğa noldu? pamuuk dedi nevin pamuğu görünce...zavallı pamuk az çekkemdi bizim çocukların elinden de:)

    YanıtlaSil
  4. melek seni çok özledim haftaya amcamın düğünü olacak o zaman gelmeyi çok istiyorum,biz gelemezsek siz gelin,annene babana kardeşine,pamuğa selam söyle(nevin)
    not;nevin yazdı:)

    YanıtlaSil
  5. Biz tatile giderken Pamuk'u bırakacak yerimiz olmadığından dolayı bir piknik alanına gönderdik. . Duyduğuma göre yavruları bile olmuş. Bir gün inşallah görmeye gideriz. Korkum, tekrar pamuğu eve istemeleri. :)
    İnşalah görüşürüz. Gerçekten bizimkilerde çok özledi sizi.

    YanıtlaSil